Antioksidanttisalaatti
Ainesosat:
Puolikas punakaali
1 punasipuli
2-3 porkkanaa
1 prk maissia
1 granaattiomena
1 avokado
1 paprika
Kastike:
Suodattamaton OILI-oliiviöljy
Sitruunan mehu
Valkosipulin kynsi
Ripaus suolaa
Halutessasi myös hunajaa
Valmistusohjeet:
1. Suikaloi punakaali ohuiksi suikaleiksi ja laita isoon kulhoon. Kuori porkkanat ja raasta ne. Pilko punasipuli, paprika ja avokado kuutioiksi.
2. Lisää joukkoon maissi ja granaattiomenan siemenet. Sekoita niin, että värit jakautuvat tasaisesti.
3. Valmista kastike pienessä kulhossa sekoittamalla kunnon loraus OILI-oliiviöljyä, sitruunan mehu, murskattu valkosipulinkynsi ja ripaus suolaa.
4. Kaada kastike salaatin päälle ja sekoita huolellisesti. Anna maustua hetken ennen tarjoilua.
5. Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä, kuten persiljalla tai korianterilla.
Καλή όρεξη!