Antioksidanttisalaatti

Antioksidanttisalaatti

 

 

 

Ainesosat:

Puolikas punakaali

1 punasipuli

2-3 porkkanaa

1 prk maissia

1 granaattiomena

1 avokado

1 paprika


Kastike:

Suodattamaton OILI-oliiviöljy

Sitruunan mehu

Valkosipulin kynsi

Ripaus suolaa

Halutessasi myös hunajaa

 

 

 

Valmistusohjeet:

 

 

1. Suikaloi punakaali ohuiksi suikaleiksi ja laita isoon kulhoon. Kuori porkkanat ja raasta ne. Pilko punasipuli, paprika ja avokado kuutioiksi.

2. Lisää joukkoon maissi ja granaattiomenan siemenet. Sekoita niin, että värit jakautuvat tasaisesti.

3. Valmista kastike pienessä kulhossa sekoittamalla kunnon loraus OILI-oliiviöljyä, sitruunan mehu, murskattu valkosipulinkynsi ja ripaus suolaa.

4. Kaada kastike salaatin päälle ja sekoita huolellisesti. Anna maustua hetken ennen tarjoilua.

5. Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä, kuten persiljalla tai korianterilla.


Καλή όρεξη!